Първоначално публикувано от myato
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампи ABS и ръчна
Collapse
X
-
Да, след чека си гаснат и след малко пак светват. Не обърнах внимание обаче дали е при натискане на спирачка или просто от само себе си. Alex_26, благодаря, но не съм в тези околия в момента. Ако не се реши проблема докато се прибера ще се свържа с човека
---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:15 ----------
Другото за което се сещам е да проверя генератора какви ги върши. Преди време имах проблеми с него и първите симптоми бяха светене на почти всички лампи на таблото.Alfa Romeo 156 2.4jtd 136hp 1999
Comment
-
Първоначално публикувано от newmachine9009 Покажи съобщениеДа, след чека си гаснат и след малко пак светват. Не обърнах внимание обаче дали е при натискане на спирачка или просто от само себе си. Alex_26, благодаря, но не съм в тези околия в момента. Ако не се реши проблема докато се прибера ще се свържа с човека
---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:15 ----------
Другото за което се сещам е да проверя генератора какви ги върши. Преди време имах проблеми с него и първите симптоми бяха светене на почти всички лампи на таблото.
Comment
-
Първоначално публикувано от newmachine9009 Покажи съобщениеПроблема се оказа следния ... Една букса се е извадила от гнездото си и от температурата на двигателя се е изпекла и не прави добър контактLancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
https://www.dropbox.com/s/1og2djrwa4...2_Pro.jpg?dl=0 Ходих и на диагностика, беше се записала грешка, но след като я изчисти няма проблем.Alfa Romeo 156 2.4jtd 136hp 1999
Comment
-
Първоначално публикувано от newmachine9009 Покажи съобщениеhttps://www.dropbox.com/s/1og2djrwa4...2_Pro.jpg?dl=0 Ходих и на диагностика, беше се записала грешка, но след като я изчисти няма проблем.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеПечелиш единствено защото този колега първоначално не е дефинирал правилно проблема си. Забележи, че аз дадох прогнозата си, в която бях почти сигурен, още след първия му пост, когато той описва, че двете лампи светят постоянно по време на движение на колата.
Едва по-късно той писа, че понякога въобще не светят, и което логично вече предполага лоша ел. връзка.
При първоначално дадената от него информация щеше да спечелиш другия път...
А и простосе закачах с теб
Comment
Comment